San Remo 2

18 oktober 2016 - Fornaci, Italië

Zaterdag genoten van onze mooie camping. Lekker gezwommen in zee met zicht op onze camper 25 mtr. erboven. 's Avonds genoten van de maan, cruiseschepen die voorbij vaarden en een lekker glas wijn.
Zondag voor de tweede keer deze vakantie moeten we noodgedwongen verhuizen omdat ons plekje vergeven is aan anderen. (En dat op 16 oktober) We besluiten om op de parkeerplaats ernaast te gaan staan. Want we moeten nog de eerder beschreven fietsroute verkennen.
Maandagmorgen om 7.30 wakker en met goed internet bereik, DVHN gedownload. Op de voorpagina een grote foto van Carina die samen met het NNO en Daniel Lohues en vele andere beroemde musici optrad tijdens de opening van ons nieuwe theater. Carina een berichtje gestuurd, wist ze het zelf nog niet! Wij wel dus.
Verder via de Via Aurelia ( toeristische route langs de bloemenriviera) We rijden door San Remo, Imperia en dwars door Genova. De laatste stad kost ons erg veel tijd om door te reizen, zodat we onze bestemming van vandaag niet bereiken. Geslapen op een parkeerplaats met nog 6 andere campers.
Dinsdag op tijd vertrokken en in de eerste grote plaats Rapallo, koffie gedronken, broodjes gekocht. Via een omweg zijn nu in Deiva Marina beland, een dorpje aan zee.